ОНЛАЙН КНИЖАРНИЦА | BOOKS STORE

Автори

Мирише на звезди

Сборник с разкази за малките неща в големия живот. За обратите на съдбата и как да се научим да ги посрещаме. В търсене на щастието минават почти всичките ни дни. А то е малко на ръст и шепти. Научете се да го виждате и да усещате любовта. Празнувайте я при всеки удобен момент. Тя минава през живота ни като стихия. Да вкуси любовта и щастието пожелавам от сърце на всеки, прочел тези редове.

Повече детайли


18,00лв. с ДДС

Наличност:

10 продукта на склад


Нека разровим пепелта в сърцата си, четейки тази книга. Наричам разказите в нея „Приказки за любовта“, защо кой не иска да обича и да бъде обичан.

Да вкуси любовта! Пожелавам го от сърце на всеки, прочел тези редове.

Любовта все някога се спира на прага ни. Тихо и свенливо ни чака. А ние се крием от нея, ослушваме се дълго и редим грешка след грешка. Накрая, разпознали магията ѝ, усещаме ароматите с всичките си сетива. И животът ни се изпълва с щастието, за което сме мечтали винаги.

Пролет с море, страст и вълни. Лятна буря, при която като в симфония силата и мощта се редуват с нежността и ласката. Циганско лято, което разтваря сърцата ни и кани в душите копнеж. И бяла зима с огнени искри над жарава от страстни чувства, светещи и танцуващи в нощта като малки светулки, запалили фенерите си.

Любовта минава през живота ни, като стихиите на всеки сезон. Любов, родила се от малките неща. Любов – чиста и открита. Любов с аромат на лилави минзухари, дъх на незабравки и мирис на звезди. И после остава само да подклаждаш огъня.

Обичайте…

 

  • Даниела Паскова, автор
  • Михаил Пасков, художник (корица и илюстрации в книгата)
  • 211 страници
  • 145/200 мм, меки корици
  • ОНГЪЛ

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента

Специални

Няма специални в момента