ОНЛАЙН КНИЖАРНИЦА | BOOKS STORE

Автори

ФАНТАЗИИТЕ НА ЕДИН СКИТНИК

За любителите на фантастиката излезе от печат новата книга на Николай Т. Гешев -  „ФАНТАЗИИТЕ НА ЕДИН СКИТНИК“. Тя се състои от две новели и осем разказа, като някои от тях са получили награди в различни национални конкурси.

 

Повече детайли


12,00лв. с ДДС

Наличност:

30 продукта на склад


Здравей драги читателю.  Любопитен си какво ще намериш в тази книжка и дали си заслужава усилието да бъде разлистена? Отговарям веднага: Ако обичаш фантастика и фентъзи истории, смело отвари кориците и навлез в моя приказен свят. В книжката са намерили място едни от най-добрите ми разкази, писани за период от четири години. Сборника се състои от две новели и осем разказа.

Четири от разказите включени в тази книжка са удостоени с награди от различни национални конкурси. Това са:

2019 г.: 2-ра награда на национален литературен конкурс за разказа „Заветът на храбрия монах“  организиран от Славянско Дружество в България.

2020 г.: 2-ра награда от национален литературен конкурс „Сто години от рождението на Рей Бредбъри“ за разказа „Разпродажба“, организиран от Младежки дом- Враца

2020 г.: Призово 11-то място на национален конкурс за фантастичен разказ, организиран от „Интегрален клуб за фантастика, евристика и прогностика „Иван Ефремов“ и включване в сборника „Тера Фантастика 2020 “ за разказа „Аз, Рептилът“.

2022 г.: Призово място на национален конкурс „Измерение Х“, организиран от издателство „Библиотека България“ и включване в едноименния сборник на разказа „Хороскопът на Патриция“.

След това представяне надявам се да съм възбудил любопитството в теб скъпи читателю.

 С цялото ми уважение: Авторът

 

  • Николай Т. Гешев, автор
  • Неда Атанасова, художник корица
  • 176 страници
  • 145/200, меки корици
  • ОНГЪЛ

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента

Специални

Няма специални в момента