ОНЛАЙН КНИЖАРНИЦА | BOOKS STORE

Автори

Тате отива за колело

Тате отива за колело.  Повест с петна от речникови статии.

Четвъртокласникът Тошко скоро ще има рожден ден. Баща му ре­шава да отиде от Варна чак до Враца, за да му купи колело. До­като бащата го няма, с малкия Тошко се случват разни и странни неща: заговаря го кламерчето Фи­лолог, комарът Сваровски го пре­вежда из галактиката на бащиния хол.

Повече детайли


7,00лв. с ДДС

Наличност:

4 продукта на склад


Междувременно бабата на Тошко внася в детската стая цял разсад, в който внукът ще намери нова свита приятели начело с вилицата Пурко и със специалното участие на мокри­цата Тирезий и много други. Именно Пурко ще раз­каже потресаващата история за големия кухненски потоп, който едва не погубва цялата кухненска ци­вилизация. Вечерта завършва с битката на играчките-титани: двубоя между Робо Коба и Тигъра Ефрат, вождове на Хидрофорите и Хидрофилите. Ще посре­щне ли Тошко колелото си на гарата? Ще получи ли и други подаръци? Прочетете книгата, всички прик­лючения са там.

 

  • Огнян Антов
  • 122 страници
  • ОНГЪЛ
  • Варна, 2013

 

[Библиография на автора]

[Антов, Огнян. Вапцаров на български. - Варна : Славена,

2002. - 78 с. ; 20 см. - ( Библиотека за учителя и ученика; 14).]

[Антов, Огнян. Него го няма от няколко часа. - Варна :

[Славена], 2004. - 40 с. ; 20 см.]

 

[Биографична справка]

[Авторът е роден през 1976. Живее и работи във Варна. Хуманитарист, завършил филология в Софийския уни­верситет. Пише във всички жанрове, поставял свои пиеси на самодейна сцена. От 2005 създава и поддържа Anapest.Org (Web Архиви), занимава се и с Авторски Web Design. Член на АРИЕЛЪ.]

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента

Специални

Няма специални в момента