ОНЛАЙН КНИЖАРНИЦА | BOOKS STORE

Автори

Често задавани въпроси

 

Какво е необходимо за да направя поръчка?
  За да направите поръчка е необходимо да имате адрес в България и да се регистрирате на сайта. Ако сте под 18 години, трябва да имате съгласието на родителите си, за да направите поръчка.

Задължително ли е да се регистрирам?
  Регистрацията е безплатна и не е задължителна, можете да направите поръчка като се обадите на посочения телефон или чрез e-mail. Разбира се по-удобно за вас е ако направите заявката си чрез електронния формуляр.

Как да поръчам?

  За да поръчате продукт трябва да щракнете на бутона "добави в количка".
За целта след като започнете да оформяте поръчката в първото контекстно меню попълнете вярно и внимателно данните, необходими за да ви изпратим стоката. Отваря  се формуляр, в който трябва да въведете вашите данни - имена, адрес ,телефон за връзка и така нататък. Полетата отбелязани със звезда са задължителни.
След това следвайте стъпките които са описани по долу.

Какви са начина и цената за доставка?
  Поръчаните продукти се доставят или с куриер на посочения от Вас адрес или в пощенската Ви станция, ако се избрали доставка по пощата. При доставка с куриер е удачно да дадете служебен адрес, защото доставките се извършват предимно в работно време. Цената за доставка на всеки един продукт можете да видите като щракнете на линка - "тарифен калкулатор на ЕКОНТ". Ще се отвори нова страница и там  изберете  за "ОТ" град Варна а за "ДО" населеното място, в което се намирате . Когато поръчвате повече от един продукт цената за доставка се разпределя между продуктите и като цяло е по-ниска отколкото ако поръчвате продуктите един по един. Ориентировъчната цена за доставка от Варна до София, на книга с обем от 300 страници е 4 лева.

 

Относно начина на доставка виж тук >>>

 


НачалоНачало

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента

Специални

Няма специални в момента